Download The Wizard of Oz Magic Match 3 v1.0.3353 (Mod) – Android Games

Free Unduh Download The Wizard of Oz Magic Match 3 v1.0.3353 (Mod) – Android Games

Wizard of Oz Magic Match 3 v1.0.3353 (Mod)
Keperluan: 4.1 +
Gambaran: Jelajah JALAN KETIKA JEPANG dengan DOROTHY yang TAJUK MAN TIN MAN semasa anda menuju ke EMERALD CITY ! Anda akan pergi ke suatu tempat di atas pelangi dan mengalami adegan dan bunyi dari asal WIZARD OF OZ filem.

- Download The Wizard of Oz Magic Match 3 v1.0.3353 (Mod) - Android Games ™ dan Roda Magicnya atau gunakan kasut Dorothy Rippy Munchkin Lollipops, dan Ax Tin Man untuk menyelesaikan teka-teki dan membuat jalan ke arah Tanah Oz

* MENGALAMI WIZARD OF OZ – Buka kunci bab baru dan menyeronokkan, teka-teki imaginatif – masing-masing berdasarkan pengembaraan dari filem paling popular sepanjang masa! Lawati Munchkinland, Hutan Haunted, dan lokasi yang lebih mempesona dalam perjalanan dari Kansas ke Emerald City. Dengan setiap kawasan baru anda membuka kunci, anda akan menemui watak-watak kegemaran yang anda ingat dan lebih banyak cerita yang dikasihi akan terungkap!

* ICONIC CHARACTERS! – Keajaiban itu hidup ketika anda berjalan dengan Toto di Jalan Kuning Kuning, menghadapi WITCH WITCH OF THE WEST mengalami Roda Magic GLINDA THE WITCH BAIK melawat dengan Munchkins, dan tenggelam di Tanah Oz!

* PERCUMA DENGAN ANDA! – Menghidupkan sihir bersama semasa anda berjalan dengan rakan-rakan anda ke Jalan Kuning Kuning, membantu antara satu sama lain dan menghantar hadiah di sepanjang jalan!

APA YANG BARU

Tidak ada tempat seperti rumah. Selamat Datang Dorothy kembali ke Kansas dengan 60 tahap lebih seronok, baru dan mencabar!

Seperti biasa, Munchkins telah bekerja keras, tweaker, menyeimbangkan dan menyempurnakan tahap sepanjang permainan.

Pasukan di sini mendengar dan bekerja keras untuk memperbaiki permainan. Menemui isu dengan permainan? Sila hantarkan kepada pasukan Perkhidmatan Pelanggan kami yang menakjubkan @http: //bit.ly/29Vu2CU. Kami mahu mendengar daripada anda! "

Hacks:
1. Kehidupan Infinite Sentiasa Aktif
2. Boosters Infinite
3. 40+ Bergerak

Aplikasi ini tidak mempunyai iklan

Maklumat Tambahan:

 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zynga.ozmatch 

Muat turun Arahan:

https://dailyuploads.net/wet32ntplpdc

Cermin:

http://suprafiles.net/6mncdgytqpf3

.
Offline mod The Wizard of Oz Magic Match 3 v1.0.3353 (Mod) – Android Games Latest Version
Mod free The Wizard of Oz Magic Match 3 v1.0.3353 (Mod) – Android Games Full Pro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *