Download Hitman Sniper v1.7.100478 + [Mod] – Android Games

Free Unduh Download Hitman Sniper v1.7.100478 + [Mod] – Android Games
Cover Fire: permainan menembak v1.6.0 [Mega Mod]
Keperluan: 4.1 dan ke atas
Gambaran: Memimpin brigade anda pahlawan untuk berperang melawan syarikat Tetracorp dalam permainan menembak terbaik. Bina strategi barisan hadapan anda di medan perang dan bunuh musuh anda dari semua pihak. Tindakan ops tanpa had dalam mod permainan kejohanan dalam talian

Ambil senjata anda dari senjata pembunuhan dan tingkatkan askar anda dengan kemahiran penembak yang unik. Adakah anda menerima cabaran itu?

MENGENAI PERISTIWA ZOMBIE BARU! MEMBUNUH UNDEAD DAN BE HERO!

CEPAT CIRI-CIRI KEBAKARAN

– Pengalaman New Shooter. Sertai perlawanan dan Perintah revolusi ini seperti pahlawan perang sebenar. Ambil senjata anda, mogok tentera musuh dengan hujan batu, bom tangan, senjata besar. Melepaskan Kemarahan Perang ini!

– KAWALAN MODEL yang membawa anda SUKA KESELURUHAN dan meriah. Sambung jari anda ke pencetus. PRESS dan SHOOT!

– Grafik HD dengan ALAM SEKITAR, adegan terperinci penuh dengan zarah dan grapeshot .. Semuanya berinteraksi dengan anda dan askar anda.

– Menjadi seorang askar veteran sebenar dalam MODE TOURNAMENTS ONLINE, letakkan diri anda dalam pengembaraan yang penuh kegilaan dan dinamik dengan TINDAKAN NON STOP terhadap pemain pembunuh lain. Jangan berhenti menembak dengan permainan misi komando dan sniper terbaik.

– Bekalkan diri anda dengan ARSENAL BESAR BESAR. Anda tidak pernah melihat senapang realistik dalam permainan penembak: pistol, senapang, senapang, penembak curi, bom tangan … rasa seperti komando barisan hadapan yang sebenar!

– Menghadapi medan perang dari perspektif yang berbeza. Alternatif di antara tentera upahan anda dalam REAL-TIME, cari kombinasi muktamad untuk memenangi perang dalam permainan membunuh muktamad.

– Sediakan skuad ASSASSIN SOLDIER anda dengan kemahiran mereka yang unik: penggodam, penembak curi, lelaki perobohan … Membuka kunci EPIC CHARACTER baru seperti bazooka-man atau gunslinger! Pernahkah anda melihat dinosaur kembung di medan perang?

TETRACORP menduduki beberapa kawasan di seluruh planet yang menindas kampung, mengambil alih sumber mereka, dan mengawal setiap komunikasi tunggal. Rintangan baru telah lahir dan sudah tiba masanya untuk membasmi ancaman ini.

Tetapkan brigade pasukan tentera upahan dan memulakan perjalanan ke pertempuran, permulaan perang terbesar Bumi yang pernah dilihat. Penemuan bahan baru, elemen 115, ia boleh menentukan nasib manusia dan ia tidak boleh jatuh ke tangan Tetracorp.

Dalam Cover Fire anda akan menjadi pahlawan yang memimpin skuad veteran melalui bandar-bandar yang ditikam, padang pasir dan ladang yang diambil oleh gerila, dan mengalahkan semua jenis musuh dalam permainan perang dengan grafik terbesar, senjata terbesar dan permainan terbaik pada kedai.

Pengalaman perang muktamad. Kawalan intuitif direka untuk menghasilkan sensasi yang sepenuhnya mendalam. Ambil perlindungan, matlamat, menembak dan menghapuskan bahaya ini. Jangan biarkan pengganas memiliki dunia dalam permainan penembak ketenteraan yang terbaik!
Sebagai pemimpin pemberontakan, anda akan menghadapi tentera musuh korp: tentera elit, unit khas maut, mech dengan perisai yang tidak dapat ditembusi, tangki yang kuat … Mengambil kawalan medan perang, berurusan dengan konflik sebagai perang yang sebenar mesin. Menjadi legenda perang dunia ini dalam berbilang pemain yang paling ketagihan.

– Mod Cerita yang mencabar. Berjuang dengan Tetracorp dan mengetuai huru-hara bayaran pada setiap misi. Permainan terbaik dalam permainan menembak yang paling menarik pernah.

– Rasa pengalaman baru yang unik dalam permainan penembak. Tekan skrin, tarik pencetus dan menembak !. Musnahkan dan memusnahkan semua orang jahat dengan senjata kuat anda dan pasukan pahlawan anda yang berkumpul!

– Meningkatkan kemahiran dan kebolehan setiap ahli band anda: menjadikannya lebih cepat, lebih kuat, lebih mematikan. Melengkapi mereka dengan senjata dan gear terbaik. Tingkatkan pasukan komando anda dan membawa mereka ke kemenangan.

Tindakan penembak tanpa batas!

Bolehkah anda memusnahkan semua musuh dalam perang berdarah ini? Selamat datang ke Perlawanan. Selamat datang ke Cover Fire.

LAWAK KAMI:

http://facebook.com/CoverFireGame/
http://generagames.com

APA YANG BARU

BAB BARU !!
+ Bab 8 baru, Kebangkitan. Berjuang dengan labah-labah, robot, dan … zombi?
+ Pembetulan pepijat dan pelbagai penambahbaikan teknikal

Hacks:
1. emas tak terhingga
2. Tunai tanpa had
3. Tenaga tak terhingga
4. Tiket tak terhingga
5. Tiket Acara Tak Terbatas
6. Projektil Sentiasa Dapat Dilihat

Maklumat Tambahan:
7. Piala tak terhingga
8. Vip Membership
9. Max Vip Points
10. XP Multiplier
11 DR Multiplier
12. Kerosakan Kritikal
13. Kadar Kritikal
14. No Reload
15. Maks. Saiz klip

Aplikasi ini tidak mempunyai iklan

Maklumat Tambahan:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.generagames.resistance

Muat Turun Arahan:

APK:

http://suprafiles.org/3m1xbi4c1fks

Cermin:

https://dailyuploads.net/cx4me1eoi7fs

OBB:

http://suprafiles.org/frblm111762g

Cermin:

https://dailyuploads.net/q3s4dgbcrjfu

.
Offline mod Hitman Sniper v1.7.100478 + [Mod] – Android Games Latest Version
Mod free Hitman Sniper v1.7.100478 + [Mod] – Android Games Full Pro

Related:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *