Download Last Day on Earth: Survival v1.7.9 [Mega Mod] – Android Games

Free Unduh Download Last Day on Earth: Survival v1.7.9 [Mega Mod] – Android Games

Hari Terakhir di Bumi: Survival v1.7.9 [Mega Mod]
Keperluan : 4.1 dan ke atas
Gambaran Keseluruhan : adalah perlawanan MMORPG zombie penembak hidup dan permainan strategi PERCUMA, di mana semua orang terselamat didorong oleh satu sasaran: tetap hidup dan bertahan selagi anda boleh dalam permainan kiamat pasca ini dan menembak zombi mati berjalan.

- Download Last Day on Earth: Survival v1.7.9 [Mega Mod] - Android Games Tidak ada tempat yang tersisa untuk persahabatan, cinta dan belas kasihan. Pandemik virus wabak maut telah menjadikan dunia menjadi zon mati yang penuh dengan zombie yang tidak digenapi. Anda hanya boleh mempercayai diri anda dalam permainan apokaliptik ini yang dijangkiti dengan berjalan kaki zombi mati.

Arahan untuk mangsa:

ZOMBIES DAN ENEMIES di mana-mana!
Anda bersendirian dengan mangsa yang terselamat dan tentera zombi berjalan mati dan lain-lain yang tidak terburu-buru dalam permainan penembak zombie percuma dan permainan strategi. Tembak dan zombi gunship dan lain-lain yang tidak dikalahkan untuk terus hidup dalam permainan kiamat selepas ini atau mereka akan membunuh anda.

JOIN A CLAN DAN GUNSHIP ZOMBIES WITH FRIENDS!
Menembak zombie mati berjalan tanpa bunuh dengan permainan lain yang selamat – ini strategi perang yang berkesan untuk permainan strategi penembak zombie percuma rpg ini. Lebih mudah untuk bertahan dalam permainan wahyu pasca ini dan menembak mati berjalan bersama dengan mangsa yang lain. Jadi gabungkan puak-puak dan zombie gunship sebanyak yang anda boleh!

KEEP CALM DAN KARANGAN! KEJURUTERAAN IS VITAL!
Meningkatkan strategi permainan anda dan kemahiran survivalcraft dan mencipta senjata yang lebih mematikan terhadap zombi dan musuh-musuh yang tidak dilalui. Pilih sasaran dengan bijak dan menembak zombi atau menarik pencetus mati dalam wildfowl untuk mendapatkan makanan.

MENGELUARKAN WILAYAH BARU DAN SELEPAS ZOMBIES!
Cari pangkalan tentera dan kem tentera yang ditinggalkan untuk mencari dan mengambil sumber yang paling berharga dan senjata maut. Jauhkan dari perbatasan zombie dan zombi gunship untuk mendapatkan sumber.

BERHUBUNG DENGAN PLAYERS LAIN!
Gunakan sembang. Maklumat adalah sumber terpenting kedua selepas kehidupan dalam permainan rpg penembak zombie pasca apokaliptik ini. Bergabung dengan puak-puak dan senjata api zombi atau pergi ke serbuan, jelas wilayah baru dari mati berjalan tanpa luka dan gerakkan sempadan zombie.

MENINGKATKAN KEMAHIRAN KEJURUTERAAN DAN STRATEGI ANDA!
Jangkitan penyakit, hewan liar, kelaparan, dahaga dan sejuk boleh membunuh anda lebih cepat daripada tentera yang berjalan mati. Dunia telah menjadi kediaman kejahatan, di mana jangkitan wabak merosot. Dalam apocalypse ini percuma mmorpg zombie survival game sasaran anda sendiri adalah untuk membuat lebih banyak senjata maut, menembak zombie dan cuba untuk bertahan hidup. Survivalcraft sangat penting untuk strategi anda untuk bertahan dalam permainan kiamat pasca ini yang dijangkiti virus wabak dan zombi mati tanpa berjalan.

Pada 2027 jangkitan virus wabak yang tidak diketahui telah menghapuskan sebahagian besar penduduk dunia. Virus ganas dijangkiti jangkitan penyakit maut. Sementara itu, wabak virus baru wabak membawa 80% penduduk. Wabak virus wabak telah mengubahnya menjadi gerombolan zombi mati yang tidak dilepaskan.

Tetapi tentera zombie berjalan mati bukan masalah utama anda. Ramai orang yang tidak terburu-buru oleh virus wabak maut akan menarik pencetus mati di belakang anda. Tetap bersendirian atau gabungkan klan untuk zombi gunship bersama-sama. Anda adalah orang yang memilih laluan anda dan menyerang sempadan zombie dalam permainan survival penembak zombie permainan percuma ini. Gunakan sebarang cara yang anda boleh untuk menembak zombi dan bertahan di zon mati dalam penembak zombie percuma ini.

Dan ingat! Zombi mati yang tidak dilayan adalah di mana-mana! Membunuh zombie, menembak zombie, zombi pistol, zombi api, zombi palam, menghancurkan zombie, zombi slash dan zombie gunship untuk bertahan hidup. Dalam permainan percuma zombie shooter mmorpg penembak anda setiap keputusan penting.
Selamat datang ke permainan penembak zombie wahyu pasca sebenar dan nikmati penembak zombie percuma ini dengan mmorpg dan elemen strategi!

Sila ambil perhatian! Hari terakhir di Bumi adalah penembak zombie percuma dan permainan strategi multiplayer dalam talian, tetapi terdapat beberapa item permainan yang boleh dibeli untuk wang sebenar. Anda boleh melumpuhkan pembelian dalam apl dalam peranti anda.

Muat turun Hari Terakhir di Bumi – tindakan baru dibungkus survival penembak zombie percuma dan strategi permainan rpg hari ini, zombi gunship dan bertahan!

APA YANG BARU

– Nampaknya penjana di bunker cukup dikenakan untuk mendapatkan lif turun ke tingkat 4.
– Raiders mempunyai pencarian baru yang bermaksud lebih banyak cara untuk mendapatkan muhibah mereka.
– Resipi turus berubah . Kini ia boleh digunakan untuk melindungi rumah anda.
– Untuk membuat perjalanan anda ke dalam dada semasa serbuan lebih mudah, kami menambah peluang untuk memecahkan perabot dengan kapak.
– Ada lokasi oak sementara dalam permainan dengan menarik acara.
– Kami telah menambah bahasa Korea.

Hacks:
– Percuma Kerajinan
– Syiling Emas tanpa had – menambah duit syiling setiap kali menggunakan syiling (Pada Peta, Reset Skill, Beli rangsangan XP)
membina tanpa sumber (kayu / batu dan lain-lain)
– Mata Kemahiran yang tidak terhad – meningkat
– Duplikat oleh perpisahan
– Max Durability
– Unlimited Energy
Bahan Api Tanpa Infinite

Aplikasi ini tidak mempunyai iklan

Maklumat Tambahan:

 https://play.google.com/store/apps/details?id=zombie.survival.craft.z 

Muat Turun Arahan:

APK:

https://dailyuploads.net/nn7ub7n6wm1o

http://suprafiles.net/aq9rhpx93gn3

OBB:

https://dailyuploads.net/kr9ebn9wht9o

http://suprafiles.net/f9h18r7kk417

.
Offline mod Last Day on Earth: Survival v1.7.9 [Mega Mod] – Android Games Latest Version
Mod free Last Day on Earth: Survival v1.7.9 [Mega Mod] – Android Games Full Pro

Related:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *