Download Care Bears Music Band v1.0.5 [Mod] – Android Games

Free Unduh Download Care Bears Music Band v1.0.5 [Mod] – Android Games
VAG DPF v2.24.7 [Patched]
Keperluan: 4.1+
Gambaran Keseluruhan: AG DPF menunjukkan kepada anda data terpenting yang berkaitan dengan penapis partikulat DPF dan fasa regenerasinya menggunakan penyesuai ELM327 Bluetooth / WIFI.

Dengan aplikasi ini, anda boleh mengetahui jika penapis sebenarnya dalam proses regenerasi, jika penjanaan semula sedang menunggu untuk diselesaikan, berapa km yang telah anda bawa sejak regenerasi terakhir, dan sebagainya. Aplikasi ini tidak menggunakan arahan OBD2 standard seperti hampir semua aplikasi lain, ia menggunakan secara langsung CAN arahan khusus model kereta dan ini adalah sebab mengapa ia tidak berfungsi dengan setiap kereta; kerana penggunaan perintah CAN, aplikasi memerlukan penyesuai ELM327 yang kurang baik (lihat nota di bawah); sesetengah pengguna melaporkan aplikasi yang betul bekerja dengan penyesuai 10-15 euro.

Komuniti DPF VAG: google.com/+ApplagaApp

PERHATIAN !! Aplikasi ini berfungsi hanya dengan VAG (Audi Volkswagen Seat Skoda) yang dilengkapi dengan enjin yang disenaraikan di bawah; untuk enjin diesel tidak disenaraikan tidak dijamin keserasian penuh, jadi jika anda juga membeli aplikasi, pertimbangkan bahawa beberapa atau semua fungsi tidak dapat berfungsi dengan betul.

PENTING !! Sebelum membeli aplikasi ini, saya mencadangkan untuk mencuba aplikasi "VAG DPF Free" untuk memeriksa fungsi penyesuai yang betul dan Android anda kerana aplikasi percuma berkongsi kaedah sambungan dan kod bacaan data supaya ia sempurna untuk menguji jika fungsi penting ini berfungsi betul.

Mesin yang disokong:
CBC (2.0TDI 150CV)
CFHD (2.0TDI 143CV)
CFHD (2.0TDI 143CV) )
CHA (1.6TDI 105CV)
CXXB (1.6TDI 110CV)
CAYC (1.6TDI 105CV) (sebahagiannya pada Passat 3C MY10)
Diuji oleh pengguna:
CFGB, CFGC, CJCA, CRMB, CUPA, CUSA, CXFA, CAYB, CAYD, CRLB, CUTA, CFHC, CAGA (*), CSHA, CJCD, DFSB, CLAB, DFLA, DCXA , CFCA
(*) = sokongan separa
PENTING beberapa enjin di atas mungkin tidak serasi, ia bergantung kepada versi perisian enjin, jadi gunakan aplikasi VF DPF PERCUMA untuk memeriksa enjin anda sebelum membeli !!!!

Fungsi teras:
– Paparan 12 parameter penapis DPF seperti: pengumpulan massa jelaga dalam penapis, tempoh regenerasi, km perjalanan dan masa berlalu sejak regenerasi terakhir, tutup injap EGR, suhu gas ekzos masuk dan keluar DPF (Perhatian: data yang ditunjukkan mungkin berbeza-beza mengikut jenis enjin kerana kehadiran parameter ke dalam enjin ecu)
– Pembaikan parameter manual atau automatik
– Paparan, untuk semua parameter, nilai sebelumnya dan perbezaan antara nilai sebenar dan sebelumnya (hanya untuk kelewatan kemas kini automatik yang berbeza dari 0 saat)
– Keupayaan untuk mengecualikan satu atau lebih parameter untuk meningkatkan kelajuan bacaan
– Paparkan persembahan pengisian penapis sebelum mencapai pengisian had yang memulakan pelaksanaan regenerasi lapangan (regenerasi standard yang dikawal oleh ecu mesin)
– Paparan grafik, menggunakan bar kemajuan, nilai peratusan mengisi sebelum memulakan fiel d regenerasi atau penjanaan semula perkhidmatan
– Paparan graf status penapis: penapis merah untuk fasa regenerasi (pasif, medan atau perkhidmatan) penapis kelabu dengan kawasan dalaman yang berbeza bergantung pada nilai peratusan mengisi
– Paparan data tambahan: kaunter ralat komunikasi penyesuai, penilaian penapis penapis dalam μg / min, masa kemas kini bagi semua 12 parameter, kelewatan kemas kini automatik yang dipilih dalam menu pilihan
– Ikon bar pemberitahuan untuk menunjukkan sambungan aktif dan proses kemas kini automatik berjalan

Untuk mengetahui semua fungsi yang dijelaskan secara terperinci anda boleh membuka panduan kecil terus dalam menu aplikasinya.

Mengenai penyesuai ELM327:
Pada masa ini di pasaran anda boleh mencari senarai besar kos rendah klon ELM327 adapter menggunakan versi clone yang dipermudahkan daripada cip ELM327; menggunakan penyesuai ini dengan aplikasi ini boleh memperkenalkan kesilapan pembacaan dan juga masalah sambungan kereta atau pembekuan aplikasi.
Untuk kegunaan yang optimum, saya mencadangkan penyesuai kualiti yang baik seperti OBDLink LX, tetapi aplikasi ini juga berfungsi dengan penyesuai murah yang disediakan berkualiti.

APA YANG BARU

2.24.7
– memperbaiki peratusan abu minyak hilang
2.23.7 ​​
– menambah enjin DFFA (terima kasih Martin)
– ralat permulaan yang betul untuk kumpulan 13

Aplikasi ini tidak mempunyai iklan

Maklumat Tambahan:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.applagapp.vagdpf

Muat Turun Arahan:

http://suprafiles.net/umgmsqzaofd9
https://dailyuploads.net/gkoeb0tviwl9
http://cloudyfiles.com/nzjah9xgyprc

.
Offline mod Care Bears Music Band v1.0.5 [Mod] – Android Games Latest Version
Mod free Care Bears Music Band v1.0.5 [Mod] – Android Games Full Pro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *