Download Legendary Heroes v3.0.27 [Mod] – Android Games

Free Unduh Download Legendary Heroes v3.0.27 [Mod] – Android Games
Bulu Monster v4.8.0 [Mod]
Keperluan: 2.3 +
Gambaran Keseluruhan: Monster Bulu – permainan mengumpulkan monster di Android

Raksasa adalah tema utama aplikasi baru yang menarik dari Sigma Game. Monster Bulu membolehkan pengguna menjadi jurulatih monster di Pulau Bulu. Permainan Sigma percaya aplikasi ini akan menonjol dari semua permainan raksasa lain di pasaran kerana Monster Bulu meletakkan pengguna sepenuhnya dalam kawalan. Dalam peranan ini bermain permainan petualangan, pengguna mesti menemui, menangkap, melawan dan melatih salah satu daripada 150 raksasa. Bulu Monster juga membolehkan pengguna untuk berinteraksi dengan rakan-rakan dan dengan jurulatih lain dalam talian, membolehkan mereka mencabar rakan-rakan mereka dan pemain lain permainan.

Monster Monster adalah lapan belas bulan dalam pembuatan; Permainan Sigma telah memastikan bahawa aplikasi adalah kualiti yang pengguna akan menjangkakan. Animasi berkualiti tinggi, jalan cerita yang mencabar, dan keupayaan untuk mencabar kedua-dua rakan dan pengguna lain dalam talian menambah kepada nuansa tenaga yang tinggi dan menyeronokkan ini.

Bulu Monster memimpin pengguna pada pengembaraan unik yang tidak terdapat pada permainan raksasa yang lain. Serta membolehkan pengguna untuk menangkap raksasa, pengguna boleh melatih mereka, juga, dan inilah yang menjadikan Raksasa Bulu berbeza dengan permainan lain yang dapat dijumpai di sana. Raksasa Bulu boleh dimainkan dalam talian dan luar talian, membolehkan pengguna memainkan permainan ini walaupun tanpa akses Internet, menjadikan permainan ini lebih fleksibel daripada yang paling banyak.

Untuk kemudahan bermain, Monster Monster mempunyai kawalan sentuhan satu tangan sehingga tiada joystik diperlukan, dan ia membolehkan pengguna dapat membuat keseimbangan yang tepat antara kawalan dan bermain permainan. Satu lagi ciri Bulu Monster adalah kedai dalam talian. Kedai ini membolehkan pengguna Bulu Monster untuk mengakses item pembelian dan diskaun khas serta membaca maklum balas daripada pengguna lain dan melibatkan diri dengan pesaing lain di forum dalam talian.

Aplikasi ini bebas untuk memuat turun dan baru-baru ini telah disediakan melalui App World; ia telah direka untuk platform iOS.

Ciri-ciri Utama:
Raksasa Bulu penuh dengan raksasa berwarna-warni, berhati-hati. Raksasa datang dalam pelbagai bentuk dan saiz, dan telah direka untuk menjadi menarik secara visual kepada semua orang yang memainkan permainan ini.
Raksasa berwarna-warni yang disertakan dalam permainan ini pasti memastikan semua orang terlibat dan terlibat terus hingga akhir. Permainan ini juga termasuk:
– Garis cerita yang menyeronokkan dan menarik yang membolehkan pengguna menyelamatkan rakan raksasa mereka, Rania, sebagai salah satu pencarian
– 14 peta fantasi yang berbeza untuk menerokai
– Mencabar lebih daripada 50 Jurulatih raksasa NPC
– Melatih pasukan monster
– Sistem kod rakan untuk membolehkan pengguna menjemput rakan mereka untuk meletakkan permainan bersama mereka, meningkatkan daya saing dan keseronokan Pulau Bulu
– Kumpulkan lebih banyak daripada 150 raksasa yang berbeza

Untuk penguji apa yang diharapkan dari aplikasinya, lawati http://youtu.be/sjQ0D44WSms

Permainan Sigma sentiasa menghargai maklum balas dan pertanyaan daripada pelanggannya. Sekiranya anda mempunyai pertanyaan atau maklum balas tentang permainan kami maka sila hubungi kami di [email protected] atau cari kami di media sosial di: http://twitter.com/sigmagame atau menjadi peminat di: http://www.facebook.com / sigmagame

———————–
Sebarang rujukan kepada mana-mana produk, perkhidmatan, nama, atau maklumat pihak ketiga lain, mengikut nama dagangan, tanda dagangan, pengilang, pemaju, pembekal atau sebaliknya, tidak membentuk atau memberi sokongan, penggabungan, atau penajaan. Semua aksara, nama, tajuk, kesamaan, dan kandungan lain yang digunakan atau digambarkan dalam produk ini (walaupun berdasarkan produk sebenar) sepenuhnya fiksyen. Semua cap dagangan, tanda perkhidmatan, produk, perkhidmatan, atau nama lain yang disebut di sini, adalah hak milik pemilik masing-masing, dan tiada tuntutan dibuat kepada mana-mana tanda, produk, perkhidmatan atau nama lain itu.

APA YANG BARU

– Acara baru
– Pembetulan pepijat

Hacks:
1. Poin Bulu (Peningkatan dan bukan penurunan)

Aplikasi ini tidak mempunyai iklan

Maklumat Tambahan:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sigmagame.imonster

Muat Turun Arahan:

http://suprafiles.net/3ovw9ynd2nro

Cermin:

https://dailyuploads.net/d64kzzls2mag

.
Offline mod Legendary Heroes v3.0.27 [Mod] – Android Games Latest Version
Mod free Legendary Heroes v3.0.27 [Mod] – Android Games Full Pro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *